Коли вкотре хочеться чогось смачненького, але часу чи бажання на приготування немає, на допомогу приходять салати. Зазвичай ми шукаємо рецепти таких салатів на сайті https://domix.kiev.ua/, інгредієнти для яких є у нашому холодильнику. Сьогодні хочу поділитися саме таким! Цей салат готується за лічені хвилини, а з’їдається ще швидше. Адже поєднання продуктів у ньому не набридле і дуже смачне!
Давайте приготуємо разом
У миску розбиваємо пару яєць. Солимо, перчимо на смак і добре збиваємо до однорідності. У розігрітій сковороді, змащеній олією, випікаємо два яєчні млинці.
Потім згортаємо їх у трубочки і нарізаємо тонкою соломкою. Відправляємо до салатника.
Шинку нарізаємо також тонкою соломкою. Якщо ні шинки, можна використовувати і варену ковбасу, і копчену, і навіть відварене м’ясо. Смак, звичайно, відрізнятиметься, але все одно вийде більше, ніж просто їстівно!
Чверть цибулини (якщо вона велика) ріжемо тонко і додаємо в салат, добре обім’явши його руками. Лука багато не потрібно, тільки для легкої гіркуватості та аромату.
Тепер додаємо моркву по-корейськи та мариновані грибочки. У мене опеньки, але можна і будь-які інші на ваш смак. Морква по-корейськи можна купити готову, а можна приготувати самим, якщо маєте в своєму розпорядженні час і бажання.
Заправляємо салат невеликою кількістю майонезу, добре перемішуємо. Солити і перчити я не буду, але ви орієнтуйтесь на свій смак.
Ніжний, незвичайний, із приємним кисло-солодким смаком – смакота! У нас із-за столу ніхто не виходить, поки весь його не доїмо:) Тому рекомендую приготувати і вам. Смачного!
Продукти
- яйця – 2 шт
- морква по-корейськи – 100 г
- мариновані гриби – 160 г
- шинка – 200 г
- цибуля – ¼ шт
- майонез – 1,5 ст.л.
- сіль за смаком